Home - Huis huren

Huur een huis op Gran Canaria!

Op deze pagina staan een aantal aanbieders van vakantiehuizen op Gran Canaria.
Allen zijn ze aangesloten bij SGR en calamiteitenfonds zodat je zeker weet dat het een betrouwbare touroperator is. Geen verborgen geheimen en gevaren!

Elizawashere.nl ( aanrader )

Waar iedereen rechts af gaat, gaat Eliza linksaf. Ze doen dus net even wat anders. Niet de grote bekende toeristenplekken, maar vaak juist afgelegen leuke hotelletjes, ver van de massa. Eliza verhuurt niet echt huizen, het zijn meer bed and breakfasts, en zeker de moeite om even te bekijken!Ga naar site!

Atraveo

EuroRelais

Eurorelais heeft 104 huizen in het aanbod voor Gran Canaria. Ze hebben goedkope appartementen in bekendere vakantieoorden als Maspalomas, en luxere villa’s in Maspalomas, maar ok op andere plekken van het eiland.Ga naar site!

villa xl

Interhome.nl

Interhome biedt 64 huizen aan op Gran Canaria, van betaalbare appartementen, tot luxe villa’s. Interhome heet onlangs zijn website verbeterd en ziet er een stuk strakker uit. Alles is nu overzichtelijk en helder. Interhome heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het verhuren van huizen, en is dus een betrouwbare partner!Ga naar site!

interhome